ZAHODNA LIGA 2017 - VIPAVA 16.09.2017 (BALVANI)

ZAHODNA LIGA 2017 - LJUBLJANA 20.05.2017 (TEŽAVNOST)

ZAHODNA LIGA 2017 - KAMNIK 01.04.2017 (BALVANI)

Na tekmi v Kamniku je tekmovalo 6 naših plezalcev. Balvani so bili težki, tekmovalcev je bilo veliko (skupaj v vseh kategorijah 288). Med najmlajšimi so tekmovali Urša, Ian in Nace. Za Uršo je bila to druga tekma, na kateri je zelo uživala in opazno napredovala, kar je super spodbuda za naprej. Nace je tokrat zgrešil stopničke, želja in volja sta bili, bomo pa toliko boljši na naslednji tekmi. Najbolj je na balvanih napredoval Ian, saj si je priplezal odlično 7. mesto in dobil tako željeno priznanje 😜.  

Napreduje tudi Kleia, ki letos pleza v kategoriji starejših cicibank. Na svojo drugo tekmo je prišla zelo razpoložena in odločna, kar se je poznalo tudi na doseženem rezultatu.

Anja in Martin sta plezala v kategoriji mlajših deklic in dečkov. Plezala sta solidno, ob malo večji eksplozivnosti bi lahko dosegla še kaj več, bosta pa sigurno več pokazala na tekmah v težavnosti, ki sledijo v maju.

 

ZAHODNA LIGA 2017 - RADOVLJICA 11.03.2017 (BALVANI)

V soboto smo uživali v plezanju naših plezalcev na balvanski tekmi v Radovljici. Tudi tokrat si je Nace z 2. mestom ponovno priplezal stopničke. Bravo Nace !! Za Patrika je bila to prva tekma, odplezal je vrhunsko, izmed 8 naših tekmovalcev je bil 2. najboljši, od vseh pa se je v svoji kategoriji uvrstil na 18. mesto (od 49 tekmovalcev). Bravo !! Ian je z enim poskusom več prišel na 23. mesto, Lučka (ki je prav tako prvič tekmovala) pa na 36. Super !! Prvič sta prišli na tekmo tudi Kleia in Urša, ki sta plezali v kategoriji starejših. Zelo lepo sta plezali in iskrene čestitke za pogum, voljo in vztrajnost !!. Anja in Martin sta še malo starejša, tako da sta plezala v tretji skupini, kjer so plezalni izzivi že zelo težki. Oba sta bila super, tudi rezultat je lep in smo zelo zadovoljni. Čestitke obema !! Hvala za lepo predstavo, mi smo ful uživali in se vidimo na naslednji tekmi! Bravo vsem, super ste 💪 👍 😊 !!!

ZAHODNA LIGA 2017 - JESENICE 11.02.2017 (HITROST)

Naaaaceee!!! Zmaga 💪 👏  🙌 ... 1. mesto na hitrostni tekmi v kategoriji do 9 let .. Bravo!!! 🥇